Om oss


FysioSport AS er et selskap knyttet til ergonomi og idrettshelse.
Selskapet er aktiv med og utvikler BackApp balansestoler spesielt med hensyn til ergonomi, sittekomfort, medisinske utfordringer og tilpasninger. Sittende ryggplager og sittende utfordringer generelt er en av de største utfordringer vi har i arbeidslivet i dag. Vi sitter i snitt over 13 timer pr dag, dette bør gjøres mer aktivt slik at muskler og ledd får mer dynamiske arbeidsforhold gjennom dagen.

Selskapet jobber også tett sammen med og er forhandler for Bauerfeind Norge AS.

Bauerfeinds produkter er de unike støttebandasjer både for stabilitet, kompresjon, støtte og lindring – dette spesielt for ledd, muskulatur og optimal sirkulasjon.
Bauerfeind ortoser egner seg spesielt godt for aktive personer og idrettsutøver, men er også svært godt egnet for personer i alle aldre med små eller store muskel/skjelett plager pga produktets behagelig og støttende materiale som puster.

Hvem er vi:

FysioSport AS drives av Trym Telje. Han er spesialist i Idrettsfysioterapi MNFF og spesialist i Manuellterapi MNFF. Jobber ved Hans & Olaf Fysioterapi AS i Oslo sentrum. Han har vært fysioterapeut for alpinlandslaget i 16 år og vært med i Olympiatoppens helseteam i til sammen 5 Olympiske leker sommer og vinter. Han er medisinsk faglig rådgiver i BackApp AS og vært med i utvikling av stolen siden starten i 2006.